- دوست خوب از بهترین نعمتهای دنیاست. می توان در حضور او دنیا را برای خویش شیرین تر و دلپذیرتر کرد. می توان در شکست ها از او کمک گرفت و در پیروزی ها تجربه ی بهتری از شادی ها داشت و آنها را ماندگارتر کرد. در حضور یک دوست خوب می توان انسانی تر به قضایا فکر کرد و ضعف ها را دید و آنها را برطرف کرد. دوست خوب نعمتی است که راه را برای خوشبختی و پیروزی آدم باز می کند. انسان را شادتر می کند و به آگاهی و تجربه های مادی و معنوی ا می افزاید.
- داشتن دوست بد یکی از بدترین رخدادهای ممکن زندگی است. در حضور دوست بد (که می پنداریم خوب است)، بی آنکه خود بفهمیم مسیر شکست های گوناگون برایمان هموار می شود، معمولا در حضور او ارزش های اخلاقی و انسانی کم رنگ و نادیده گرفته می شود، آدم به نتیجه ی مطلوب نمی رسد و در نهایت زمانی که به پشت سرش نگاه می کند چیزی جز تباهی و ویرانی و پشیمانی نمی بیند. در واقع داشتن دوست بد یکی از بدترین رخدادهایی است که می تواند در طول زندگی گریبانگیر آدم ها شود.
- من بهترین اوقات و بیشترین خوبی ها و پیشرفت های زندگی ام را مدیون دوستان و آدم های خوب هستم. و نیز بدترین اوقات و بیشترین شکست ها و پشیمانی های زندگی ام را به خاطر حضور در جمع دوستان و آدم های بد تجربه کرده ام.
- در انتخاب دوست دقت کنیم. گاهی مسیر زندگی ما تنها به خاطر انتخاب یک دوست بد سال ها و خدای ناکرده همه ی عمر به باد می رود (برعکس این قضیه هم صدق می کند). من خودم نمونه های این حرف ها را به چشم از نزدیک دیده ام و هنوز دارم می بینم. از من و شماهایی که خوبید این بلاها دور باد.
دوست ,ها ,های ,آدم ,حضور ,زندگی ,دوست بد ,در حضور ,می کند ,ها و ,می توان

درباره این سایت